Crescere ['kre∫ere]

Förändring har aldrig gått snabbare. Historiskt har förändringstakten i världen varit exponentiell och det mesta tyder på att det fortsätter på samma sätt. Det innebär t.ex. att vi kommer att förändras mer under de närmaste 20 åren än vad vi gjorde under de senaste 300 åren! Svårt att greppa eftersom det naturliga för människan är att tänka linjär utveckling.

Jag är övertygad om att nyckelfaktorer för att möta den accelererande förändringstakten är att växa, utvecklas och kontinuerligt lära sig. Och att ha kunden i fokus blir allt viktigare när förändringen går snabbt och vi behöver möta upp nya utmaningar på ett kraftfullt och framgångsrikt sätt. Det går inte att förutse hur framtiden kommer att se ut. Men vi kan förebereda oss genom att se till att vi hanterar förändring på att framgångsrikt sätt!

Crescere betyder växa på italienska. Vår vision är att hjälpa företag att inspireras och utvecklas för att möta morgondagens kund. Vi jobbar alltid med kunden som utgångspunkt. Vi tror på att använda teknik som möjliggörare och att data kan göra hela skillnaden. Vi tror på att göra rätt saker riktigt bra snarare än många saker halvbra. Och vi tror på människor.

/Jenny